Rakennuspalvelut

Toinen osa liiketoimintaamme restauroinnin lisäksi on tavanomaisempi rakentaminen ja korjaaminen. Vanhoihin rakennuksiin perehtyminen on tuonut kokemusta siitä, millaiset ratkaisut näillä leveysasteilla ja sääolosuhteissa ovat toimineet aiemmin.  Ja vaikka tekemämme talot ovat muuten aivan nykyaikaisia rakennuksia, ovat ne jo suunnitteluvaiheessa mietitty mahdollisimman pitkäikäisiksi ja tarvittaessa helposti korjattaviksi.

Käytämme aina mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja, kuten puuta, pellavaa ja muita perinteisiä rakennustarvikkeita. Tämä tekotapa perustuu korjausrakentamisessa useita kertoja eteentulleisiin tilanteisiin, jossa on jouduttu purkamaan jo korjaamaan erilaisia mineraalivilla- ja uretaanivirityksiä, jotka eivät ole kestäneet kuin joitakin vuosia paikallaan.

Rakennuskohteitamme sivulle on kerätty joitakin jo tekemiämme kohteita, joiden avulla selviää millaisia töitä olemme viime vuosina tehneet. Ja omakotitaloaan suunnittelevien kannatata tutustua ”Koti irti maasta” -konseptiimme ja Uudenaikainen rintamamiestalo -sivulle, joissa selviää millaisen talon kymmeniä tai jopa satoja korjauskohteita tehneet rakentajat päättivät tehdä.